Valerian - Tuhannen planeetan valtakunta

Mukana bonussivuja elokuvasta.
Myyntihinta alennuksen kanssa
Myyntihinta 23,50 €
Veron summa 2,14 €
Hinta / kg:
Kuvaus

Kaukaisessa galaksissa on suurenmoinen Syrte, Tuhannen planeetan valtakunnan keskus ja kukoistava kauppakaupunki, jossa myydään ihmeellisiä tuotteita kaikkialta aurinkokunnasta. Syrtellä ei ole keksitty aikamatkustamisen taitoa, joten avaruusagentit Valerian ja Laureline ovat ensimmäiset, jotka ovat saaneet Maasta yhteyden tähän korkeaan kulttuuriin ja matkustavat tutkimaan sitä.

Ennen niin loistelias kaupunki on kuitenkin rappeutumassa, ja todellista valtaa näyttävät käyttävän metallinaamion taakse kätkeytyvät tietäjät, jotka sanovat olevansa ruumiin ja sielun tuntijoita. Keitä tietäjät oikeastaan ovat, ja onko Syrte uhka Galaxitylle?

Valerian­-tarinoiden piirtäjä Jean-Claude Mézières (s. 1938) ja käsikirjoittaja Pierre Christin (s. 1938) ovat lapsuudenystäviä. Heidän yli 40 vuoden ajan tekemänsä Avaruusagentti Valerian ­albumit ovat voittaneet lukuisia palkintoja ja vaikuttaneet paljon paitsi sarjakuviin myös scifi­ ja fantasiaelokuviin.

Heinäkuussa 2017 saa ensi-iltansa Luc Bessonin ohjaama Valerian-elokuva Valérian and the City of a Thousand Planets, joka on saanut vaikutteita Tuhannen planeetan valtakunnan tarinasta. Tuhannen planeetan valtakunta on järjestyksessä kolmas Valerian-albumi: se julkaistiin Ranskassa vuonna 1971. Sen on sanottu vaikuttaneen muun muassa Tähtien sota -elokuvien kuvastoon.

2. painos 2017, pehmeäkantinen, 4-v.

Sivumäärä

56