Tervetuloa

Hyvä sarjakuvan jälleenmyyjä!

Sarjakuvan Toivo Oy on sarjakuviin erikoistunut tukkuliike, joka välittää uutta sarjakuvaa juuri Teille. Toivo on perustettu vuonna 2008 vastaamaan erityisesti pienkustantajien sarjakuvien jakelutarpeeseen. Nykyään Toivo jakaa sarjakuvia laidasta laitaan: valikoimassa on pien- ja omakustantajien teosten lisäksi myös isojen kustantajien, kuten WSOY:n, Egmontin ja Otavan julkaisuja. Valikoimissamme on kotimaisen sarjakuvan lisäksi kattava valikoima uutta käännössarjakuvaa.

Toivo on itsenäisten sarjakuvakustantajien ja alan pitkäaikaisten toimijoiden omistama välitysyritys, jonka tehtävänä on tuoda jälleenmyyjien ulottuville maan laajin ja monipuolisin sarjakuvavalikoima. Ehdot ovat edulliset sekä kaupoille että kustantajille, tilaaminen helppoa, varasto keskitetty ja toimitukset nopeat. Millä tahansa kirjakaupalla ja kenellä tahansa sen asiakkaista on mahdollisuus todella tutustua Suomessa julkaistavan laatusarjakuvan koko kirjoon.

Tilausohjeet-sivulta löydätte edulliset tilausehtomme sekä selkeät tilausohjeet. Tilaukset voi tehdä postitse, sähköpostitse tai nettisivujemme kautta. Nettisivumme päivittyvät jatkuvasti ja tarjoavat viimeisimmät tiedot ja esittelyt uutuuksista ja tarjouksista.

Menestyksekästä yhteistyötä kanssanne toivoo,petterin_nimmari.gif

Petteri Oja
Toimitusjohtaja
Sarjakuvan Toivo Oy